ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Προετοιμασία της ομάδας

Καλό καλοκαίρι σε όλους !!! Η ποδοσφαιρική ομάδα θα μεταβεί προς το τέλος Αυγούστου στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας .

Από την ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010


ΠΥΡΓΟΣ 2009


ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ....

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΝΑΚΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ;;

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ... ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΝΟΥΡΙΑ!!

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ ΜΕΤΑ!!

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝΦΛΩΡΙΝΑ....

ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ....

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ.
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΚΥΡ ΘΥΜΙΟ!!!!

ΖΙΚΟ ΞΥΠΝΑ!!! ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ!!

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους φετινούς χορηγούς μας. Η συμβολή τους ήταν ιδιαίτερα σημαντική, αφού η ομάδα μας δεν έχει οικονομικούς πόρους για να φροντίζει για τον εξοπλισμό της.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά την ομάδα της πόλης μας, τη skoda xanthi για την πλήρη στολή που μας προμήθευσε.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νίκο Επιτρόπου ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας, καθώς επίσης και τον φροντιστή κ. Τσιτάκ Χουσείν που φρόντισε στο διάστημα της καλοκαιρινής του άδειας να ετοιμάσει έγκαιρα την εμφάνιση.
Είναι ιδιαίτερη υπερηφάνεια να φοράμε τη στολή της ομάδας της πόλης μας, όταν αγωνιζόμαστε στα πανελλήνια πρωταθλήματα κάθε χρόνο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά τον Παντελή Κομνηνό της εταιρείας ΚΟΜΝΗΝΟΣ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε. για την ποδοσφαιρική τσάντα που προμήθευσε σε όλους τους παίκτες της ομάδας.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ....


ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΥΧΟΣ?

ΗΛΙΑΣ - ΑΧΙΝΟΣ 0-3 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΧΙΝΟΛΟΓΟΣ ΕΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΓΑΛΕ ΤΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ.. ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ .

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΓΟΥΙΝΙ.

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ) ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΥΣΑΣ

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

ΣΤΗΝ ΜΠΟΧΑΛΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΧΑΛΗ.

Τώρα καταλάβατε όλοι τι αρέσει σ εμάς......
Δυστυχώς δεν υπάρχουν φωτογραφίες από το εστιατόριο του ξενοδοχείου, γιατί δεν υπήρχε κανείς με ελεύθερα χέρια για να τραβήξει.....

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ



ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:
ΜΟΛΛΑ ΙΔΡΙΣ ΧΑΣΑΝ, ΚΟΤΖΑ ΙΣΜΕΤ,ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΟΤΟΥΖΜΠΙΡ ΑΧΜΕΤ, ΧΑΛΗΛ ΟΣΚΑΝ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ, ΚΑΤΖΕΛΑΚΗΣ ΣΑΚΗΣ(ΚΟΟΥΤΣ), ΧΑΤΖΗΓΕΡΑΚΟΥΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ,ΝΤΟΥΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ).
ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΡΑΪΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΠΟΥΝΑΡΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΑΒΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΣΙΑΚΥΡΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΘΥΜΗΣ, ΠΑΣΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΛΑΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΝΟΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ!!!

ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Αγαπητοί συνάδελφοι
διαβάζω όλα όσα γράφετε και νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε σε δυο τρεις παρατηρήσεις που έχω να κάνω..
1) Πραγματικά η οργάνωση του τουρνουά της Ζακύνθου ήταν απαράδεκτη.
2)Το μεγαλύτερο πρόβλημα γενικά της διοργάνωσης είναι η έλλειψη σταθερών κανόνων που θα ισχύουν και θα προβλέπουν κάθε πιθανή περίπτωση (πχ αποβολή παίκτη). Παράλληλα είναι αδύνατον να γίνονται αγώνες χωρίς διαιτητές των τοπικών συνδέσμων. Η αναρχία που επικράτησε σε πολλά παιχνίδια οφείλεται σ αυτο.
3) Επιτέλους θα πρέπει όλοι μας να προβληματιστούμε για τους στόχους του τουρνουά. Θέλουμε να γίνεται από δασκάλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και που πηγαίνουν εκδρομή με τις οικογένειές τους για να ξεκουραστούν, να διασκεδάσουν και να συναντήσουν συναδέλφους απ' όλη την Ελλάδα ή γίνεται από κάποιους δασκάλους και διάφορους λεγεωνάριους που πάνε να πάρουν το πρωτάθλημα λες και θα πάρουν πριμ ή θα πάρουν αύξηση στο μισθό τους (αστείο ήταν αυτο!)
Αυτά τα λίγα για τους συναδέλφους που θα τα διαβάσουν και όχι για τους λεγεωνάριους που πολλές φορές δεν ξέρουν ούτε οι συμπαίκτες τους το όνομά τους.
Καλό καλοκαίρι σε όλους
Αυτό είναι ένα σχόλιο συναδέλφου που το μεταφέρω αυτούσιο από το site των συναδέλφων από την Καβάλα (daskaloikavalas.blogspot.com). Πρέπει να συμφωνήσουμε κι εμείς ότι απουσιάζουν οι κανονισμοί από τα τουρνουά μας. Δεν μπορεί να είναι ίδιοι με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και τον ΚΑΠ, θα πρέπει να προσαρμοστούν, αλλα οπωσδήποτε να υπάρχουν. Και τότε θα εκλείψουν όλα τα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα που δημιουργούνται.
Το δεύτερο σημαντικό που κάθε φορά και σε όλους τους τόνους το λέμε σαν δάσκαλοι Ξάνθης, είναι ότι είναι ένα τουρνουά δασκάλων, άρα θα πρέπει να αποκλειστούν όλοι οι υπόλοιποι, γιατί πραγματικά χάνουμε το νόημα. Θα πρέπει όλοι να σκεφτούμε τι θέλουμε, να λέμε ότι είμαστε πρωταθλητές ή να λέμε ότι αγωνιζόμαστε και περνάμε καλά κάνοντας αυτό που αγαπάμε?
Τώρα σχετικά με το τουρνουά της Ζακύνθου θα πρέπει επίσης να συμφωνήσουμε ότι ήταν μια διοργάνωση με πολλά προβλήματα και χωρίς υποδομή. Πρέπει όμως συνάδελφοι να λέμε και τα καλά. Η εκδήλωση που έγινε στο θεατράκι της Δερματούσας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και θα πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον συνάδελφο που την επιμελήθηκε, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν σ αυτήν.
Από την ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ


Φανατικοί οπαδοί της ομάδας !!!!
Τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν παραγγείλει 5000 βουβουζέλες από τη Ν.Αφρική. Έτσι όπου και να γίνει το επόμενο τουρνουά μάλλον θα έχουμε μεγάλη ..φασαρία !!!

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Π.Α.Ε Δασκάλων Ν.Ξάνθης

Η ποδοσφαιρική ομάδα των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ξάνθης δημιουργήθηκε το 1998 από μία μερίδα εκπαιδευτικών με σκοπό την καλή παρέα , τα ταξίδια και φυσικά το μεγάλο μεράκι για ποδόσφαιρο. Από την αρχή της δημιουργίας της ομάδας μέχρι και σήμερα συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα. Απαρτίζεται ΜΟΝΟ από εν' ενεργεία εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Ξάνθης και συμμετέχει μόνο με δασκάλους στους αγώνες και όχι με ποδοσφαιριστές από άλλους κλάδους (βενζινοπώλες , αρτοποιοί , ελαιοχρωματιστές , κ.τ.λ)