ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Κανονικά θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ. Οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκονται τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 20.00 στο γήπεδο του Ν. Ζυγού για να προπονηθούν κάτω από τις οδηγίες του Σάκη Κατζελάκη.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ FRESHco


Σαρώνει η κακοκαιρία την Ξάνθη και συνεπώς η σημερινή προπόνηση ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Όμως θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση της ομάδας στο FRESHco σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου στις 21.00. Θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και οι αποφάσεις που θα παρθούν θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της. Να είστε όλοι εκεί.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΘΕΡΜΕΣ

Τη Δευτέρα 25/10/2010 θα γίνει φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Ν.Ζυγού με την ομάδα των Θερμών που αγωνίζεται στην Γ΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00, οπότε θα πρέπει να είμαστε όλοι στο γήπεδο νωρίτερα.
Να έχουμε μαζί μας την άσπρη στολή.
Όποιος δεν έχει στολή να επικοινωνήσει με τον κόουτς στο κινητό του.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Αύριο Πέμπτη 21 Οκτώβρη η προπόνηση στο γήπεδο του Ν. Ζυγού ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Υπάρχει πληθώρα αγώνων και κρίθηκε σκόπιμο, και λόγω των παρατεταμένων βροχοπτώσεων, να αναβληθεί η προπόνηση. Επόμενη προπόνηση τη Δευτέρα 25 Οκτώβρη 2010 και ώρα 20.00.
Εκ του προπονητή Σάκη Κατζελάκη.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ....

Τη Δευτέρα 18 Οκτώβρη 2010 και ώρα 20.00 θα γίνει φιλικό στο γήπεδο του Νέου Ζυγού. Πρόκειται για το φιλικό που δεν έγινε την Πέμπτη λόγω καιρικών συνθηκών. Ελπίζουμε τη Δευτέρα ο καιρός να επιτρέψει τη διεξαγωγή του φιλικού. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι ποδοσφαιριστές να είναι παρόντες στο γήπεδο του Ν. Ζυγού στις 19.50

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ

Διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης με την ομάδα των "Λύκων". Ο προπονητής Σάκης Κατζελάκης, κλείνοντας τα αυτιά του στις διάφορες σειρήνες, αναμένεται να κάνει πολλούς πειραματισμούς και να εφαρμόσει διάφορα συστήματα προκειμένου , σ' αυτό το χρήσιμο διπλό, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Το "διπλό" είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 8. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι - συμπαίκτες να δώσουν κανονικά το παρών την Πέμπτη 14/10/2010 στις 7.50μ.μ. στο γήπεδο του Ν. Ζυγού.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?



ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΚΗ ΚΑΤΖΕΛΑΚΗ.
ΕΝΤΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ κ. ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ κ.ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΙ!!!
ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΒΗΡΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ( Ο ΟΡΘΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ).
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ANOXH ΤΕΛΟΣ

Άστραψε και βρόντηξε ο προπονητής Σάκης Κατζελάκης στη σημερινή προπόνηση που έγινε υπό το φως των προβολέων στο γήπεδο του Νέου Ζυγού. Βλέποντας μόνο 10 άτομα στην προπόνηση διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι η υπομονή έχει και τα όριά της. "Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή που θέλει να διεκδικήσει και φέτος τον τίτλο. Θέλουμε να φτιάξουμε κάτι καλό αλλά φαίνεται ότι θα πρέπει μερικούς να τους πιάσουμε από το..... αυτί και να τους φέρουμε στην προπόνηση. Ελπίζω τη Δευτέρα να κατέβουν όλοι για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους".
Η επόμενη προπόνηση θα γίνει τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 20.00 στο γήπεδο του Νέου Ζυγού.
Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση αυτή περιελάμβανε ζέσταμα, διατάσεις και εκπαιδευτικό διπλό σε μικρές εστίες όπου οι κίτρινοι νίκησαν του μπλε με 7-5.