ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;

Η ποδοσφαιρική ομάδα των Δασκάλων Ν. Ξάνθης σας τραγουδά τα κάλαντα και εύχεται σε όλους ελπιδοφόρο και αισιόδοξο το 2011. Επίσης ο καινούριος χρόνος να είναι αυτός που θα στέψει πρωταθλήτρια την ομάδα μας στο καλοκαιρινό τουρνουά ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ. Καλούμε τους υπεύθυνους να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να μην αφήσουν να χαθεί αυτός ο σημαντικός θεσμός. Μείνετε κοντά μας. Το blog μας θα ενημερώνεται καθημερινά με ειδήσεις που αφορούν την ομάδα μας αλλά και γενικότερα το ποδόσφαιρο και την εκπαίδευση.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!




Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...

Είναι αλήθεια ότι σαν ομάδα έχουμε προβληματιστεί, για το λόγο που μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο στο πρωτάθλημα των εκπαιδευτικών. Ο καμεραμάν όμως Ιγνατιάδης, έχει αποθανατίσει τις στιγμές στις οποίες οι επιθετικοί μας κυριολεκτικά ήταν για γέλια και κλάματα..... Για του λόγου του αληθές....
ΥΓ. Ο Ιγνατιάδης είναι ποδοσφαιριστής. Όταν όμως ο κώουτς Κατζελάκης, κακώς, δεν τον χρησιμοποιεί εκτελεί και χρέη καμεραμάν!!




Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....


Ενόψει της νέας χρονιάς που ανατέλλει σε λίγες μέρες είπαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση του blog. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να είναι πολύ καλύτερη για την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ. Πάντως μέχρι στιγμής τίποτα δεν ακούγεται σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος. Ευχόμαστε να παρθούν γρήγορα οι αποφάσεις γιατί μια ενδεχόμενη αναβολή του φετινού τουρνουά θα αποτελέσει και την ταφόπλακά του. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!