ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/5/2014 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Την Τετάρτη 28/5/2014 θα συγκεντρωθούμε στις 17.30 στο Σαλέ, στα Πηγάδια, όπου και θα παίξουμε φιλικό με τους Δασκάλους της Καβάλας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.30.
 Θα έχουμε μαζί μας κόκκινες εμφανίσεις.
 Όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες παρακαλώ να τις τακτοποιήσουν, κοινώς,  φέρτε επειγόντως χρήματα. Να είστε όλοι εκεί.

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Προπόνηση την Δευτέρα

Συνεχίζοντας την προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα Δασκάλων στην Πρέβεζα η ομάδα μας έχει προπόνηση την Δευτέρα 26/5/2014 στις 18.30 όπου θα ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες για τον αγώνα απέναντι στους Δασκάλους της Καβάλας.
 Θα παρακαλούσα όλους τους ποδοσφαιριστές να φέρουν χρήματα στην προπόνηση της Δευτέρας προκειμένου να τακτοποιηθούν οικονομικές εκκρεμότητες και για το γήπεδο αλλά και για τους διαιτητές, αφού στον αγώνα με την Καβάλα θα υπάρχει διαιτητική τριάδα.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΚΑΝΕΙ...COME BACK

Αφήνοντας πίσω την ντροπιαστική ήττα στην Καβάλα με 7-2 η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ κέρδισε με σούπερ εμφάνιση την ομάδα της Βιστωνίδας με 7-4 έχοντας στις τάξεις της έναν σούπερ Κεχαγιά, ο οποίος πέτυχε 5 γκολ και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Παρά τις πολλές απουσίες ο Σάκης Κατζελάκης παρέταξε ένα πολύ ευέλικτο σχήμα με τους Σεΐχάν και Ισμέτ να κυριαρχούν στο χώρο του κέντρου, τον Γιοβανούδη να παίζει εκπληκτικά σαν επιτελικός και τον Κεχαγιά να σκοράρει, να πασάρει, να σουτάρει , να.....να....να....
Τα υπόλοιπα δύο γκολ πέτυχαν οι Γιοβανούδης και Οτουσμπίρ. Για την ομάδα της Βιστωνίδας σκόραρε τρεις φορές ο Κανδυλίδης και μία ο Διογένης Μελισσόπουλος.
Κατέβασε τα ρολά... Πολυεργαλείο με τα όλα του
 ΥΓ1. Στο πρώτο ημίχρονο τερματοφύλακας έπαιξε ο Ευθυμίου λόγω απουσίας των Αποστολίδη και Πασίνη, ενώ στο δεύτερο έπαιξε ο Μπουναρτζής ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με τις απίστευτες αποκρούσεις του , οι οποίες θύμισαν κάτι από Λοντίγκιν, Σταθάκη (Κ-17) και Ζλατίνη (Κ-20).
Απίστευτος Κεχαγιάς και Ευθυμίου των δυό...θέσεων
 ΥΓ2. Στα συν και η επανεμφάνιση του Γιάννη Γιοβανούδη που ήταν εξαιρετικός.
ΥΓ3. Η σημερινή νίκη αφιερώνεται στον Κώστα Ιγνατιάδη που γιορτάζει και όλη η ομάδα του εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Καλά τα πήγατε...
 ΥΓ4. Στην επόμενη προπόνηση να δούμε λίγο και το χρώμα του χρήματος. Οι χρωστούντες ας πλησιάσουν στο ταμείο....
ΥΓ5. Οι φωτογραφίες είναι από το olaxanthi.gr

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/5/2014

Φιλικό θα δώσει η ομάδα της ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ με την Βιστωνίδα την Τετάρτη 21/5/2014. Θα συγκεντρωθούμε στις 17.15 - 17.30 στο γήπεδο των Πηγαδίων (προσοχή! όχι στο Σαλέ) και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.00. Θα έχουμε κόκκινες εμφανίσεις μαζί μας.
ΥΓ. Κάποιοι πήρατε τα διαχωριστικά μαζί σας μετά το τέλος της προπόνησης. Να τα επιστρέψετε αύριο!!!

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΣΑΛΕ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Από σήμερα και για ένα μήνα οι προπονήσεις της ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 18.30 στο ΣΑΛΕ. Η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ευχαριστεί τον κ. Νίκο Επιτρόπου για την παραχώρηση γηπέδου του Αθλητικού Κέντρου προκειμένου η ομάδα μας να μπορεί να προπονείται...

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ

Την Πέμπτη 08/05/2014 θα αγωνιστούμε στις Πηγές Καβάλας με τους συναδέλφους της Καβάλας. Θα συγκεντρωθούμε στις 16.30 στο ORANGE. Θα έχουμε μαζί μας τις κόκκινες στολές. Να είστε όλοι εκεί.