ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Τα συγχαρητήρια από την ομάδα της Φλώρινας

Σύλλογος Π.Ε. Φλώρινας

    Με το τέλος των "ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ  2015" και τη 13η συμμετοχή μας σε αυτό πιστεύουμε πως πραγματικός νικητής είναι ο Σύλλογος Δασκάλων Ν. Ξάνθης για την ΑΡΙΣΤΗ διοργάνωση των αγώνων, την πληρέστατη περιήγηση- ενημέρωση στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, στη λίμνη Βιστωνίδας, στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Πόρτο Λάγος, τη μουσική- χορευτική βραδιά στο μικρό ανοιχτό θέατρο της πλατείας καθώς και για το αστείρευτο λαϊκό μέχρι πρωίας γλέντι. 
    Θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ντούμο Δημήτριο, πρόεδρο του Συλλόγου Ν. Ξάνθης και σε όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχή έκβαση της οργάνωσης και στον Γερματζίδη Νικόλαο υπεύθυνο του ΚΠΕ Βιστωνίδας.

ΜΠΡΑΒΟ-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Συλλόγου

Τα συγχαρητήρια από την ομάδα της Καβάλας

  " Ένα όμορφο ταξίδι, για άλλη μια χρονιά τελείωσε για την ομάδα της Καβάλας. Για εννιά μήνες, από πέρσι το Σεπτέμβρη μέχρι και χθες 29 Ιουνίου, με αφορμή τα Ακριτίδεια της Ξάνθης, βρισκόμασταν κάθε εβδομάδα,  μια παρέα 20 συναδέλφων, προπονούμασταν, τα λέγαμε, παίζαμε...Το ποδόσφαιρο μας έφερε κοντά και φέτος. Λειτουργήσαμε ως συνάδελφοι για εννιά μήνες εδώ στην Καβάλα και για πέντε μέρες στην Ξάνθη με τους συναδέλφους όλης της Ελλάδας. 
        Κρατάμε για άλλη μια φορά όλα τα θετικά της διοργάνωσης. Αναγνωρίζουμε την αγωνία και τον αγώνα των συναδέλφων της Ξάνθης να μας κάνουν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας, φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Άγγιξαν την τελειότητα. Συγχαρητήρια. 
     Προσωπικά χάρηκα πολύ που συνάντησα πάλι μετά από ένα χρόνο, συναδέλφους που γνωριστήκαμε τόσα χρόνια με τη συμμετοχή μας στα Ακριτίδεια: τον Κώστα από τα Τρίκαλα, το Λευτέρη από τη Βέροια, το Δημήτρη από την Πρέβεζα, το Βαγγέλη απ' τη Χαλκίδα (που φέτος έπαιξε με τα Τρίκαλα και μας...πίκρανε!), τον Κώστα από τα Γιάννενα, τον Ηλία από την Ξάνθη... Και τόσους άλλους. Μακάρι να βρεθούμε με χαρά και υγεία και στη Λαμία!"

Τα συγχαρητήρια από την ομάδα των Ιωαννίνων

H ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ (ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΙΚΟΥ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΒΡΟΣ 1 - 3

Μια ακόμη διοργάνωση των "Ακριτίδειων" έφτασε στο τέλος τους.
Για μια ακόμη φορά η ομάδα μας απέδειξε πως οι επιτυχίες όλων των χρόνων της συμμετοχής της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μόνο τυχαία δεν είναι!

ΠΥΡΓΟΣ 2009 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2010 ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΓΡΙΝΙΟ 2011 ;;;
ΧΑΛΚΙΔΑ 2012 ΤΕΛΙΚΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ 2013 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΡΕΒΕΖΑ 2014 ΤΕΛΙΚΟΣ
ΞΑΝΘΗ 2015 ΤΕΛΙΚΟΣ

Έτσι λοιπόν και στα 18α "ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ" που διοργάνωσαν οι συνάδερφοι της ΞΑΝΘΗΣ με απόλυτη επιτυχία η ομάδα μας βρέθηκε εκεί που βρίσκεται όλα τα χρόνια της συμμετοχής της στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, στον ΤΕΛΙΚΟ!!!
Βέβαια δεν κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο διότι η κούραση και οι τραυματισμοί (7 αγώνες σε 6 ημέρες) δεν επέτρεψαν στο προπονητή μας Μίλτο Μάστορα να κατεβάσει πλήρες την ομάδα στον συγκεκριμένο αγώνα!
Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και στην ομάδα του Έβρου αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια!
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους συναδέλφους της Ξάνθης για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος!
Ένα μικρό μόνο θεματάκι το οποίο μας στεναχώρησε λιγάκι -χωρίς αυτό να μειώνει τον πρωταθλητή και τους διοργανωτές- ήταν η παρουσία του διαιτητή του ημιτελικού με την Κομοτηνή (ο οποίος ήταν πολύ κακός, αν και προκριθήκαμε) ως επόπτης στον τελικό ο οποίος με τις υποδείξεις του έφερε τον εκνευρισμό στην ομάδα μας!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ευχαριστήρια Επιστολή από τους Δασκάλους Θεσσαλονίκης

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ FC
Ευχαριστήρια Επιστολή για το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (18α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2015)
Προς το Σύλλογο Εκπ/κών Ν. Ξάνθης
Ο Αθλητικός Σύλλογος της ομάδας των Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης συμμετείχε στα ΄18α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2015 ΄που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπ/κών Ν.Ξάνθης.
Ο Πρόεδρος ο Γενικός Γραμματέας και οι εκπαιδευτικοί-ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν πρώτα απ΄ όλα τον Σύλλογο Εκπ/κών και προσωπικά τον πρόεδρο του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Δημήτρη Ντούμο για την άψογη διοργάνωση του τόσο αξιόλογου Διασυλλογικού πρωταθλήματος Εκπ/κών αλλά και όλους τους συνεργάτες, , αθλητές-συναδέλφους, εθελοντές που συμμετείχαν ο καθένας από το δικό του πόστο, στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Για πολλούς ήταν η πλέον επιτυχημένη διοργάνωση στην ιστορία της και αυτή η επιτυχία ανήκει σε όλους σας.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εξελίχθηκε με τη συμβολή όλων σας σε μια μεγάλη γιορτή για το άθλημά μας. Επι πλέον σας ευχαριστούμε για την υποδειγματική φιλοξενία που προσφέρατε στην αποστολή του συλλόγου μας.
Η συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα αυτό αποτέλεσε μια ακόμα υπέροχη εμπειρία και η τιμή μας είναι μεγάλη να γίνουμε μέρος αυτής της γιορτής με τόσους συναρπαστικούς φίλους-συναδέλφους από όλη την Ελλάδα που φιλοξενήθηκαν στην υπέροχη Ξάνθη και στις άριστες εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης στα Πηγάδια. Όλες οι αποστολές κέρδισαν πολλά από αυτούς τους αγώνες.Παρακαλούμε να μεταφέρετε σε όλους τους συνεργάτες ασς τις ευχαριστίες μας.Βασιζόμαστε σε σας για να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να πετύχουμε στα χρόνια που έρχονται ακόμη περισσότερα.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως διδάσκουμε ήθος μέσα και έξω από την τάξη και είμαστε το καλύτερο παράδειγμα για τους μικρούς μας φίλους-μαθητές.
Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στην επόμενη διοργάνωση που θα γίνει στη Λαμία.
Σας ευχαριστούμε!
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Κώστας Ταλιμτζής Νίκος Αντωνίου

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μεγάλος νικητής του τελικού ο Έβρος

Σε έναν τελικό αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων ο Έβρος νίκησε την ομάδα των Ιωαννίνων με 3-1. 

Αν και προηγήθηκε μόλις στο 2΄ η ομάδα της Ηπείρου με τον Νταλάκα, εν τούτοις ο Έβρος κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα με τον Μαρκάκη, αλλά να κάνει και την ολική ανατροπή με δύο γκολ ακόμη των Δούκα και Παρασχούδη πριν ο διαιτητής του αγώνα κ. Οτουσμπίρ σφυρίξει την λήξη του α΄ ημιχρόνου.
Στο β΄ ημίχρονο , όπως ήταν φυσικό τα Γιάννινα πίεσαν να ισοφαρίσουν αλλά η πολύ καλή τακτική που ακολούθησαν οι παίκτες του Έβρου αποτέλεσε το στοιχείο που έκανε τον τελικό να γείρει προς το μέρος των συναδέλφων της Θράκης.
Όμως το γενικό συμπέρασμα είναι ότι οι δύο ομάδες έκαναν τα πάντα προκειμένου να χαρίσουν σε αυτόν τον τελικό μια άγρια ομορφιά και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.

Τα 18α Ακριτίδεια, τα οποία στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Επόμενο ραντεβού τον Ιούνιο του 2016 στην Λαμία. 
Θα είμαστε όλοι εκεί....