ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Αγαπητοί συνάδελφοι
διαβάζω όλα όσα γράφετε και νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε σε δυο τρεις παρατηρήσεις που έχω να κάνω..
1) Πραγματικά η οργάνωση του τουρνουά της Ζακύνθου ήταν απαράδεκτη.
2)Το μεγαλύτερο πρόβλημα γενικά της διοργάνωσης είναι η έλλειψη σταθερών κανόνων που θα ισχύουν και θα προβλέπουν κάθε πιθανή περίπτωση (πχ αποβολή παίκτη). Παράλληλα είναι αδύνατον να γίνονται αγώνες χωρίς διαιτητές των τοπικών συνδέσμων. Η αναρχία που επικράτησε σε πολλά παιχνίδια οφείλεται σ αυτο.
3) Επιτέλους θα πρέπει όλοι μας να προβληματιστούμε για τους στόχους του τουρνουά. Θέλουμε να γίνεται από δασκάλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και που πηγαίνουν εκδρομή με τις οικογένειές τους για να ξεκουραστούν, να διασκεδάσουν και να συναντήσουν συναδέλφους απ' όλη την Ελλάδα ή γίνεται από κάποιους δασκάλους και διάφορους λεγεωνάριους που πάνε να πάρουν το πρωτάθλημα λες και θα πάρουν πριμ ή θα πάρουν αύξηση στο μισθό τους (αστείο ήταν αυτο!)
Αυτά τα λίγα για τους συναδέλφους που θα τα διαβάσουν και όχι για τους λεγεωνάριους που πολλές φορές δεν ξέρουν ούτε οι συμπαίκτες τους το όνομά τους.
Καλό καλοκαίρι σε όλους
Αυτό είναι ένα σχόλιο συναδέλφου που το μεταφέρω αυτούσιο από το site των συναδέλφων από την Καβάλα (daskaloikavalas.blogspot.com). Πρέπει να συμφωνήσουμε κι εμείς ότι απουσιάζουν οι κανονισμοί από τα τουρνουά μας. Δεν μπορεί να είναι ίδιοι με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και τον ΚΑΠ, θα πρέπει να προσαρμοστούν, αλλα οπωσδήποτε να υπάρχουν. Και τότε θα εκλείψουν όλα τα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα που δημιουργούνται.
Το δεύτερο σημαντικό που κάθε φορά και σε όλους τους τόνους το λέμε σαν δάσκαλοι Ξάνθης, είναι ότι είναι ένα τουρνουά δασκάλων, άρα θα πρέπει να αποκλειστούν όλοι οι υπόλοιποι, γιατί πραγματικά χάνουμε το νόημα. Θα πρέπει όλοι να σκεφτούμε τι θέλουμε, να λέμε ότι είμαστε πρωταθλητές ή να λέμε ότι αγωνιζόμαστε και περνάμε καλά κάνοντας αυτό που αγαπάμε?
Τώρα σχετικά με το τουρνουά της Ζακύνθου θα πρέπει επίσης να συμφωνήσουμε ότι ήταν μια διοργάνωση με πολλά προβλήματα και χωρίς υποδομή. Πρέπει όμως συνάδελφοι να λέμε και τα καλά. Η εκδήλωση που έγινε στο θεατράκι της Δερματούσας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και θα πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον συνάδελφο που την επιμελήθηκε, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν σ αυτήν.
Από την ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου