ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.......

Σε πρώτο πλάνο ο Γιάννης Πασίνης. Αν και τερματοφύλακας παίζει παντού....
Πριν ξεκινήσει ο αγώνας μας περίμενε μια έκπληξη. Θα αγωνιζόμασταν κόντρα, όχι σε μια, αλλά σε δύο ομάδες. Την Ασπίδα Πηγαδίων αλλά  και την ΑΕΚ Κυψέλης, ομάδες που προπονεί ο Γιώργος Μαλαδένης. Οι δύο αυτές ομάδες άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο τοπικό πρωτάθλημα της Ξάνθης. Δύσκολα τα πράγματα. Όμως, για μια ακόμη φορά οι Δάσκαλοι Ξάνθης έκλεψαν τις εντυπώσεις, ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-2 του α΄ ημιχρόνου, ισοφάρισαν και λίγο έλειψε να πάρουν και τη νίκη. Είναι αλήθεια ότι το ποδόσφαιρο που πάιζει η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ είναι πολύ ελκυστικό και έχει κάνει τους προπονητές των τοπικών ομάδων να επιζητούν να κλέισουν ένα φιλικό μαζί της, τώρα μάλιστα που έχουν τελειώσει και τα τοπικά πρωταθλήματα.
Στα του παιχνιδιού τώρα. Αν και οι Δάσκαλοι έχαναν με 0-2 στο α' ημίχρονο, πάρα την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις αρκετές κλασικές ευκαιρίες που απώλεσαν, μπήκαν φουριόζοι στο β΄ ημίχρονο και με τους Πασίνη και Γιοβανούδη έφεραν το παιχνίδι στα ίσια.
 Τα τελευταία παιχνίδια έδειξαν επίσης ότι αυτή η ομάδα διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες, πράγμα που θα προκαλέσει ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή Σάκη Κατζελάκη.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου