ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.....

Ταξιδεύοντας στη Ν. Καριά με12 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της και με τον Μπουναρτζή να αποχωρεί στο 10' λόγω τραυματισμού, η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ νίκησε τους Λύκους του Κούτλα με  3-5. Αν και έχανε με 3-1 στο ημίχρονο , κατάφερε παρ' όλα αυτά με αντεπίθεση διαρκείας να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να σκορπίσει χαμόγελα στις τάξεις των.......οπαδών της. Ο προπονητής Σάκης Κατζελάκης προβληματίστηκε για μια ακόμη φορά για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά και με την ευκολία που η ομάδα δέχεται γκολ. Έμεινε όμως απόλυτα ευχαριστημένος από το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και την έντονη διάθεση να "γυρίσουν" το παιχνίδι. Σκόρερς για τους Ξανθιώτες οι Χαλήλ Οσκάν, Τερζανίδης, Οτουζμπίρ Αχμέτ, Γιοβανούδης και Ευθυμίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Δάσκαλοι της Ξάνθης είχαν και τρία δοκάρια με τους Οσκάν, Αχμέτ και Γιάννη Γιοβανούδη. 
Προβλήματα με τον προσαγωγό του αντιμετωπίζει ο Μπουναρτζής, ενώ ο Καβάζης μάρκαρε με επιτυχία τον Λιάπη, το βαρύ πυβολικό των αντιπάλων.
Η σύνθεση: Αποστολίδης, Μπουναρτζής (10' Πασίνης), Μολλά Σεϊχάν, Καβάζης, Τερζανίδης, Χαλήλ Οσκάν, Οτουζμπίρ Αχμέτ, Κοτζά Ισμέτ, Ιγνατιάδης, Γιοβανούδης, Ευθυμίου.
Τραυματίας και ο Χατζηγερακούδης.
Πολύ καλή εμφάνιση από τον Σέχι ενώ ο Αμέτ σκόραρε μετά από πολύ καιρό.
Ευθυμίου: Πώς το είδες το μπαλάκι, κώουτς;




*Νοσοκομείο θυμίζει η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ λίγες μέρες πριν το τουρνουά του Αγρινίου. Τελευταίο θύμα ο Μπουναρτζής ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε από τον Πασίνη. Παρακολούθησε τη συνέχεια του παιχνιδιού από τον πάγκο μαζί με τον Χατζηγερακούδη, ο οποίος είναι και αυτός τραυματίας. Και οι δύο θα επιστρέψουν στην ενεργό δράση στο.......Αγρίνιο.


1 σχόλιο:

  1. Καλά ο ΜΠΟΥΝΑΡΤΖΗΣ αλλά ο άλλος (κ. θλάσης!!) δεν πιστεύω να είναι έτοιμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή