ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ 4-1


Δανιηλίδης, Μπουναρτζής, Ράικος. Ο πρώτος ήταν σκόρερ και MVP, ο δεύτερος έβγαζε συστημένες σέντρες από τα δεξιά, ενώ ο τρίτος συνεχίζει να είναι τραυματίας...
Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο β' ημίχρονο,  οι Δάσκαλοι της Ξάνθης νίκησαν τους συναδέλφους της Καβάλας με 4-1. Αν και το πρώτο ημίχρονο ανήκει στην ομάδα της Καβάλας, η ομάδα της Ξάνθης ήταν αυτή που προηγήθηκε,  όταν σε σέντρα του Μπουναρτζή από τα δεξιά ο Οτουσμπίρ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Γρήγορα όμως οι Καβαλιώτες ισοφάρισαν με σουτ του Μαδεμτζίδη.
Στο β' ημίχρονο γρήγορα η ομάδα της Ξάνθης πήρε το προβάδισμα με γκολ του Δανιηλίδη για να τον ακολουθήσει ο Γιοβανούδης με ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα σε σέντρα του Μπουναρτζή από τα δεξιά , ο Κεχαγιάς με ωραία προσπάθεια μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 4-1.
Ο Σάκης Κατζελάκης ξεκίνησε με τους Αποστολίδη, Μπουναρτζή, Καβάζη (Καλπακίδης), Χαλήλ Οσκάν, Κουρού Μεχμέτ, Ιγνατιάδη (Κεχαγιάς), Πετρίδη (Κοτζά Ισμέτ), Οτουσμπίρ (Καλταβερίδης), Γιοβανούδη, Πασίνη (Ζαΐμης) και Ευθυμίου (Δανιηλίδης).
Ο σκόρερ του πρώτου γκολ Αχμέτ Οτουσμπίρ
Επέστρεψε με γκολ ο Κεχαγιάς

Γκολ στο "γάμα" για τον Γιοβανούδη
Η ομάδα της Καβάλας έπαιξε με τους Οικονομίδη, Νικολάου (Γερομάρκο), Σμάλη, Χουλιάρα, Σάμιο, Μόσχου, Μαδεμτζίδη, Σουσαμλή, Μιχαηλίδη (Κρυστάλη), Νάκα (Μιχελίδη), Λεπίδα. 

16 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΗΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ? ΗΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ(ΠΑΓΚΟ)¨???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι με διαφορά το καλύτερο δεξί μπακ.Μη μασάς παικτούρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις απαντήσεις τις δίνω συνεχώς ΜΟΝΟ μέσα στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hλια αρνι η κατσικι εφαγες?Ελπιζω κατσικι γιατι σαν αρνι παιζεις στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατσικάκι φίλε μου, γιατί κάτι αρνάκια σαν και σένα τα λυπάμαι και τα έχω μόνο για να μου καθαρίζουν τα παπούτσια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως τα λερώνεις και καθόλου για να θέλουν καθάρισμα(θα ζεσταίνεις τον πάγκο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηλία, δηλώνω υπεύθυνα και με γνώση των συνεπειών του νόμου πως δεν τα γράφω εγώ αυτά, άσχετα αν δανείζω το τηλέφωνό μου να σε παίρνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οτι και να γράφουν είσαι μεγάλη παικτούρα .Μόνο στο τελευταίο 5 επι 5 μου τα χάλασες λίγο αλλά όλοι οι μεγάλοι παίκτες έχουν και ένα κακό παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παικτούρα είναι φίλε,αλλά μας σνομπάρει πολύ,πάρα πολύ.Τεμενάδες τον κάνουμε να πιει έναν καφέ μαζί μας αλλά μας "τριπλάρει" συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά έχει πάρει λίγα κιλάκια και δε μπορεί να τρέξει,δε το βλέπει ο κοουτς να τον ζυγίσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποια κιλά ρε γατιά!!!Κώουτς, τιμώρησε τους λασπολόγους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γλύψιμο στον κώουτς ρε Ηλία,δεν το περίμενα από εσένα¨??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον κουμπάρο πρόσεχε Ηλία,νομίζω ότι κινεί όλα τα νήματα................

    ΑπάντησηΔιαγραφή