ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΑ 17α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ με απουσίες αλλά και τραυματισμούς όπως αυτούς των Κεχαγιά και Γιοβανούδη, οι δάσκαλοι της Ξάνθης ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και κατέλαβαν την τρίτη θέση στα 17α Ακριτίδεια που διοργανώθηκαν στην πανέμορφη Πρέβεζα. 
Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου αντιμετωπίσαμε την Πιερία την οποία και κερδίσαμε με 3-2 με γκολ των Ευθυμίου, Κεχαγιά και Μολλά. 

Το ματς της χρονιάς όμως έγινε με το Αγρίνιο όπου η ομάδα μας έχανε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με 0-3 παίζοντας μάλιστα και με 10 παίκτες. Όμως δεν είχαμε πει την τελευταία μας λέξη κάνοντας φοβερό παιχνίδι και με τρία γκολ των Κεχαγιά (2) και Οτουσμπίρ ισοφαρίσαμε ενώ είχαμε δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες. 
Στο τρίτο παιχνίδι χάσαμε από την φιναλίστ ομάδα των Ιωαννίνων με 5-1 σε ένα διαδικαστικό παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες είχαν πάρει την πρόκριση για τους 8.
Το επόμενο πρωί αγωνιστήκαμε με την Άρτα με την οποία , αν και προηγηθήκαμε 3 φορές ισοφαριστήκαμε στο τελευταίο λεπτό σε 3-3 με πέναλτυ. Τα γκολ πέτυχαν οι Κεχαγιάς (2) ενώ το τρίτο γκολ ήταν αυτογκόλ. Στην διαδικασία των πέναλτι ήμασταν πιο εύστοχοι και επικρατήσαμε με 4-3 με τον Αποστολίδη να αποκρούει δύο πέναλτι και τον Μπουναρτζή να αποτυγχάνει στην δική του εκτέλεση παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε σε όλα τα παιχνίδια του τουρνουά. 
Το απόγευμα του Σαββάτου στον ημιτελικό χάσαμε 3-0 από την καλύτερη ομάδα όλου του τουρνουά, την Κύπρο  και δεν καταφέραμε να παίξουμε στον τελικό. Είναι αλήθεια όμως ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δικαιούμασταν κάτι καλύτερο.

ΥΓ1. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Πρέβεζας για την άψογη διοργάνωση. Ανέβασαν και αυτοί με την σειρά τους πολύ ψηλά τον πήχυ.
ΥΓ2. Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
ΥΓ3. Με υγιείς τους Κεχαγιά και Γιοβανούδη σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Οι υπόλοιποι όμως κατάφεραν και υπερέβαλαν εαυτόν και έφτασαν την ομάδα στην τρίτη θέση.
ΥΓ4. Τα 18α Ακριτίδεια θα πραγματοποιηθούν στην Ξάνθη. Μας περιμένει πολλή δουλειά.
ΥΓ5. Σημασία έχει το "ταξίδι". Εκπληκτικά παιδιά, εκπληκτικοί χαρακτήρες. Είμαστε ευλογημένοι γιατί είμαστε όλοι μια δεμένη παρέα.
ΥΓ6. Εξαιρετική η διαμονή στο ξενοδοχείο "Μεσόγειος 2000" στην Λυγιά Πρέβεζας. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Ο κ. Αλέξανδρος και η κ. Λυδία θα είναι πάντα στην καρδιά μας.
ΥΓ7. Και τώρα μάγκες ξεκούραση. Τα λέμε από Σεπτέμβρη. Να είστε όλοι καλά.

1 σχόλιο:

  1. Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στη όμορφη πόλη σας την οποία δεν έχω επισκεφτεί ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή