ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....

*Για ένα ακόμη παιχνίδι η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και νίκησε την ομάδα των παλαιμάχων του Παύλου Μελά Κουτσού με 0-2. Η νίκη είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς οι παίκτες του Πάυλου Μελά έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου. Τα γκολ σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο με τους Οσκάν και Γιοβανούδη. Τα κύρια χαρακτηριστικά της ΠΑΕ ήταν η πολύ καλή ανάπτυξη που είχε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού  αλλά και η μεγάλη φλυαρία στις επιθετικές επιλογές. Οι επιθετικοί της ομάδας θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις τελικές τους επιλογές γιατί σε άλλες περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να τους κοστίσει ακριβά.
* Επόμενο ραντεβού την Πέμπτη 14-04-2011 στις 18.15 στο γήπεδο του Κόσυνθου (ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ). Θα παίξουμε φιλικό με την ομάδα που προπονεί ο Γιάννης Γιοβανούδης. Θα έχουμε μαζί τις κόκκινες στολές της SKODA ΞΑΝΘΗ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού όλοι οι παίκτες θα συγκεντρωθούμε για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της μετάβασης και παραμονής μας στο Αγρίνιο.
* Στη θέση του τερματοφύλακα αγωνίστηκε ο Μπουναρτζής αφού έλειπε ο Αποστολίδης ενώ ο Πασίνης λόγω τραυματισμού αδυνατεί να αγωνιστεί σ' αυτή τη θέση και παίζει πλέον αριστερό χαφ. Ο Μπουναρτζής τα πήγε περίφημα και απέδειξε ότι όποτε χρειαστεί μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του χωρίς φόβο και...πάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου