ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.....


Άξιος συγχαρητηρίων είναι ο  Σύλλογος Χαλκίδας  και ο πρόεδρος κ. Άρης Αυξωνίδης για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εκπαιδευτικών Π.Ε. που διοργάνωσαν. Καταπληκτικά γήπεδα, φανταστικές βραδιές, άνθρωποι υπέροχοι, με χαμόγελο, πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν σε όλα. Ανέβασαν τον πήχη  πολύ ψηλά και δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες για το επόμενο πρωτάθλημα που θα διοργανώσουν οι συνάδελφοι των Τρικάλων. Συνάδελφοι, σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

7 σχόλια:

  1. Μετά τον Σουγιά μας προέκυψαν ο "Απόλυτος" και ο "Ρώσος"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H OMAΔΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΗΡΕ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΣΕΣ, ΣΤΙΣ ΝΤΡΙΠΛΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΕΝΤΡΕΣ, ΣΤΑ ΓΚΟΛ, ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ.... ΟΜΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FAIR PLAY!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοια καταπληκτική διοργάνωση είναι δύσκολο να επαναληφθεί. Μακάρι οι συνάδελφοι των Τρικάλων να τα καταφέρουν. Μπράβο και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την ομάδα των Ιωαννίνων για το κύπελλο !!! Σ' αυτό το τουρνουά είχαν αντικειμενικά την καλύτερη ομάδα...Όμως θα πρέπει να δώσουν και πολλά συγχαρητήρια και στον κυρ- Κώστα (μέλος της επιτροπής ενστάσεων) που τιμώρησε ένα ποδοσφαιριστή από το τουρνουά επειδή είπε σε έναν, άσχετο διαιτητή, " τι σφυρίζεις ρε αλήτη" !!!!
    Παραβλέπω το γεγονός ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να αγωνιστεί με την ομάδα μας στο μεταξύ μας παιχνίδι. Χωρίς φυσικά και να σημαίνει πως αν θα έπαιζε θα το κερδίζαμε !!!
    Και πάλι συγχαρητήρια και καλό καλοκαίρι σε όλους και περισσότερο στον κυρ Κώστα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κυρ Κώστας δε θα μπει στη διαδικασία της απολογίας.
    Καλά θα κάνεις όμως αγαπητέ κύριε Φάνη. εσείς που θέλετε να διεξάγετε το πρωτάθλημα μόνο με εκπαιδευτικούς αν η φράση που είπε ο συνάδερφος ταιριάζει σε εκπαιδευτικό!Τι κι αν ήταν άσχετος ο διαιτητής, αυτός ήταν και μ' αυτόν θα έπαιζες!Πρέπει να ξέρεις πως στη Ζάκυνθο ύστερα από τον μεταξύ μας αγώνα ένας εκ των δύο συναδέρφων που αποβλήθηκαν στη Χαλκίδα (τον ξέρεις ποιος είναι) μας αποκαλούσε βλάχους, χωρίς να δώσουμε συνέχεια!!!Βλάχοι στα Γιάννενα υπάρχουν μόνο σε τρια χωριά και στην ομάδα μας ούτε ένας!
    Καλό καλοκαίρι!!!
    ΥΓ.
    Ζήτα από τον Ηλία τον κανονισμό και διάβασε το κεφάλαιο Ζ' την τελευταία παραγραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κανονισμός αναφέρει ότι εάν ποδοσφαιριστής προκαλέσει σύρραξη ή επιτεθεί στον διαιτητή κ.λ.π. αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. Ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές είπε τον ρέφερι « τι σφυρίζεις αλήτη» σε ρωτώ Κώστα πρέπει να αποβληθεί από το πρωτάθλημα ; είναι τόσο βαρύ το παράπτωμά του; Ας θεωρήσω ότι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής μας υπέπεσε σε ποιο βαρύ παράπτωμα . Δεν έπρεπε να διαχωρίσουμε την μία περίπτωση από την άλλη ; Αν και εδώ υπάρχει η ένσταση ότι εάν θεωρούσε ο ρέφερι ότι υπέπεσαν σε βαρύ παράπτωμα δεν έπρεπε να τους αποβάλλει με απευθείας κόκκινη και όχι με δεύτερη κίτρινη όπως έκανε;
    ΥΣ. Κώστα όσο για αυτό που αναφέρεις για τους Βλάχους να ξέρεις ότι εγώ είμαι περήφανος που είμαι βλάχος , εάν το είπε δικός μας ποδοσφαιριστής είναι κατακριτέο, αλλά δεν έχει καμία σημασία το ένα περιστατικό με το άλλο. Θεωρώ ότι ήταν μεγάλο λάθος της επιτροπής και μάλιστα τολμώ να πω ότι η απόφαση περιείχε ΔΟΛΟ. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε και να αποκαταστήσετε(ηθικά) τουλάχιστον όσους έχετε σπιλώσει με την συγκεκριμένη απόφασή σας.
    Με συναδελφικούς χαιρετισμούς Ευθύμης Ευθυμίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ κύριε Σίντο, προφανώς και δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα μαζί σου, όπως ίσως υπονοείς κάνοντας αναφορά στο πρόσωπό μου.
    Μίλησα τηλεφωνικά μαζί σου εκπροσωπώντας την ομάδα της Ξάνθης, μεταφέροντάς σου την άποψή μας ότι ήταν τουλάχιστον αντιδεοντολογική η συμμετοχή σου και η θετική σου ψήφος στην επιτροπή που τιμώρησε τους παίκτες της Ξάνθης.
    Δεν μπήκα και δεν πρόκειται να μπω σε καμία προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν συνάδελφο. Οποιαδήποτε άποψη διατυπωθεί για όλα αυτά που ζήσαμε, θα απηχεί τις απόψεις της Ομάδας Δασκάλων Ξάνθης.
    Καλό καλοκαίρι
    Φάνης Παπαδάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή