ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΞΑΝΘΗΣ 2 - 4

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο β΄ ημίχρονο, η ομάδα των δασκάλων της Ξάνθης κέρδισε την αξιόμαχη ομάδα των δασκάλων της Καβάλας με 2-4. Αν και αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, αφού για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν οι Παπαδάκης, Ντούμος, Τσιακυρούδης, Αμέτ, Πετρίδης, Ζαΐμης, Σεϊχάν και Δανιηλίδης,  κατάφερε να έχει έναν επιθετικό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού γεγονός που ικανοποίησε τον πάντα απαιτητικό Σάκη Κατζελάκη. Μολονότι η ομάδα της Καβάλας προηγήθηκε με 1-0 (Λεπίδας), οι Δάσκαλοι της Ξάνθης ανασυντάχτηκαν και έφτασαν στην ισοφάριση με ένα πολύ ωραίο αριστερό βολέ του Γιοβανούδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουναρτζή. Με το 1-1 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδύτηρια. Ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Κατζελάκης τόνισε ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν κρατούν τις θέσεις τους  μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να βρίσκουν κενούς χώρους και να τους εκμεταλλεύονται. Όλα αυτά βέβαια διορθώθηκαν στο β' ημίχρονο και οι Ξανθιώτες έπαιξαν κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-4 με δύο γκολ του Οσκάν και ένα του Χατζηγερακούδη. Προς το τέλος του αγώνα η ομάδα της Καβάλας μείωσε σε 2-4 με γκολ του Δρόσου. Η ομάδα της Ξάνθης είχε επίσης και δύο σουτ στα δοκάρια με τους Καβάζη (φλέρταρε σήμερα με το σκοράρισμα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε) και Γιοβανούδη ενώ σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ είχαν οι Πασίνης, Οσκάν, Ευθυμίου, Χατζηγερακούδης και Τερζανίδης.
Δύο σουτ στα δοκάρια είχε επίσης και η ομάδα της Καβάλας. 
Η ομάδα της Ξάνθης αγωνίστηκε με τους Αποστολίδη, Μπουναρτζή, Ράικο, Μεμέτ, Καβάζη, Κοτζά, Ιγνατιάδη, Πασίνη, Γιοβανούδη, Χατζηγερακούδη, Ευθυμίου (αρχική ενδεκάδα), Οσκάν και Τερζανίδη.
Η σύνθεση της Καβάλας:
Σάμιος - Μπουτζιος (Βενέτης)-Νικολάου-Σμάλης-Χουλιάρας(Μολοχίδης)-Μιχαηλίδης-Κρυστάλλης-Νάκας-Μαδεμτζίδης-Δρόσος-Λεπίδας
Διαιτητής ο κ. Σουσαμλής.
ΥΓ. Πού είναι τα σουβλάκια, οεο;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου