ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ 2-2

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που έγινε τελικά το βράδυ της Δευτέρας οι Δάσκαλοι της Ξάνθης ήρθαν ισόπαλοι με τους παλαίμαχους Βιστωνίδας με 2-2 οι οποίοι θεωρούνται σαν μία από τις πιο οργανωμένες  ομάδες Παλαιμάχων  σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, με συμμετοχές σε πολλά τουρνουά, πανελλήνια αλλά και διεθνή.
Το σκορ άνοιξε για τους Δασκάλους ο Πασίνης ,όταν σε σπάσιμο του Κοτζά από τα δεξιά,  έστειλε με ένα πολύ ωραίο σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Καραπάνου. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κεχαγιάς κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Κοτζά αλλά ο Καραπάνος έπεσε στη σωστή κατεύθυνση και απέκρουσε , μη επιτρέποντας στους Δασκάλους να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους.
Στο β΄ημίχρονο οι Παλάιμαχοι Βιστωνίδας μπήκαν πιο δυνατά αλλά ο Κεχαγιάς, μετά από εξαιρετική προσπάθεια των Χατζηγερακούδη και Αλή, έγραψε το 2-0. 
Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπουναρτζής ανέτρεψε επιθετικό της ομάδας της Βιστωνίδας και ο Τσάπαρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το 2-1. 
Η ομάδα των Δασκάλων προσπαθούσε στη συνέχεια  με αντεπιθέσεις να πετύχει ακόμη ένα γκολ για να εδραιώσουν τη νίκη τους αλλά οι Ευθυμίου , Κοτζά και Μπουναρτζής ήταν άστοχοι στην τελική τους προσπάθεια. Μάλιστα ένα μακρινό σουτ του Μπουναρτζή βρήκε το δοκάρι του τερματοφύλακα της Βιστωνίδας.
Ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα των Δασκάλων θα έπαιρνε μια σημαντική νίκη στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Χαϊτίδης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-2. 
Η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ αγωνίστηκε με τους Αποστολίδη, Μπουναρτζή, Παπαδάκη, Ντούμο (Καραξάνη), Παρασχάκη, Καβάζη, Χατζηγερακούδη, Ιγνατιάδη (Αλή), Κεχαγιά, Κοτζά και Πασίνη (Ευθυμίου).   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου