ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΟΥΝΑΡΤΖΗ - ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Αυτό που στιγμάτησε τον φιλικό αγώνα μεταξύ Δασκάλων Ξάνθης και Παλαιμάχων Βιστωνίδας ήταν το άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον Ευθυμίου και Μπουναρτζή που συνέβη με το τέλος του αγώνα. Ο Ευθυμίου διαμαρτυρήθηκε  έντονα στον Μπουναρτζή γιατί δεν του έδωσε πάσα σε μια αντεπίθεση, προκειμένου ο πρώτος να χριστεί σκόρερ. "Εγώ πάσες δε δίνω", ήταν η απάντηση του Μπουναρτζή. Ο Ευθυμίου, γνωστός για τον οξύθυμο του χαρακτήρα, όρμησε στον Μπουναρτζή για να τον χτυπήσει. Ο τελευταίος , όχι μόνο απέφυγε το χτύπημα, αλλά προσπάθησε να ανταποδώσει. Εκεί ήταν καταλυτική η παρέμβαση του Παπαδάκη, ο οποίος, γνωστός για το νηφάλιο χαρακτήρα,  κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα.  Ο κώουτς , Σάκης Κατζελάκης, οργισμένος από την απειθαρχία και το βεντετισμό των δύο ποδοσφαιριστών , τους έδιωξε από τα αποδυτήρια και τους απέκλεισε από το πρωτάθλημα των εκπαιδευτικών που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στα Τρίκαλα. Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον. Θα επιμείνει ο κ. Κατζελάκης σε αυτήν του την απόφαση;

Ο νηφάλιος Παπαδάκης και ο εκρηκτικός Ευθυμίου

Εγώ πάσες δεν δίνω.....

Την γκαντεμιά μου, τέτοιο δεξί μπακ που θα ξαναβρώ....



9 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΜΠΑΜΠΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φταίει ο Κεχαγιάς που δεν μου κάνει καλή ατομική προπόνηση στην πισίνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πρασολουκάνικα μην ξεχνάς Ευθύμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΟΥΓΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ-ΚΛΙΚΑ, Ο ΚΟΟΥΤΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πασίνης σκοράρει και στέλνει μηνύματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΥΓΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω πάρει ειδικό πρόγραμμα και θα είμαι δυνατός. Τέρμα οι πισίνες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα τους έκανες κοουτς και τους απέκλεισες!! Τα κωλόπαιδα μαλώνουν με τους διαιτητές, μαλώνουν με τους αντιπάλους, μαλώνουν και μεταξύ τους τώρα!! Δεν έχουν μάθει τίποτα πια και επηρεάζουν κι εμάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή