ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΚΕΧΑΓΙΑΣ - ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ 5-3

Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του φιλικού με τους συναδέλφους της Καβάλας. Ο Νίκος Κεχαγιάς, όταν είδε ότι το παιχνίδι άρχισε να χάνεται, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση. Πέτυχε και τα πέντε γκολ των Δασκάλων της Ξάνθης ενώ είχε και δυο δοκάρια, σε έναν εξαιρετικό αγώνα με πολλά γκολ, φάσεις, δοκάρια αλλά και έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις κινήσεις όλων των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν.
Οι δάσκαλοι της Καβάλας μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 0-2 απέναντι στους Ξανθιώτες που είχαν εμφανή προβλήματα ανάπτυξης (Χατζηγερακούδη, για σένα ήταν το καρφί). Στην τελευταία όμως φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Κεχαγιάς με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 1-2 δείχνοντας ότι με κάποιες κινήσεις τακτικής από τον πάγκο, τα πράγματα μάλλον θα άλλαζαν. Όπερ και εγένετο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δάσκαλοι της Ξάνθης μπήκαν πολύ δυνατά και γρήγορα ισοφάρισαν με το Νίκο Κεχαγιά. Όμως ο Μπαντίκος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Καβαλιώτες με 2-3. Όμως οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ συνέχισαν στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό και αφού προηγουμένως έστειλαν τρεις φορές την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (δύο με τον Κεχαγιά και μία με τον Οτουσμπίρ) σημείωσαν άλλα τρία γκολ με τον Νίκο Κεχαγιά και αναδείχτηκαν νικητές σε έναν χορταστικό αγώνα.
ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ: Αποστολίδης, Μπουναρτζής, Καβάζης (Δανιηλίδης), Παρασχάκης, Κουρού Μεχμέτ, Κοτζά (Ζαΐμης), Χατζηγερακούδης (Ευθυμίου), Ιγνατιάδης (Πασίνης), Οτουσμπίρ, Κεχαγιάς, Παπαδάκης.

ΥΓ. Την Πέμπτη 25/4/2013 έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 20.00.

7 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΡΕ ΣΟΥΓΙΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΙΣΤ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥΛΕΓΑ ΤΙ ΓΚΟΛ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ,ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ "ΓΡΑΦΕΙΣ" ΚΑΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΟΥΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΔΕ ΤΟΝ ΕΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκ παραδρομής, δεν αναφέρθηκε στην ενδεκάδα το πολυεργαλείο, ο νηφάλιος Παπαδάκης. Αντ' αυτού καταγράφηκε δις ο mr. Thlasis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά είπαμε ότι είναι κολλητός σου ο Χατζηγερακούδης.... Τόσο?? Πάλι καλά που δεν έγραψες Χατζηγερακούδης-Καβάλα 5-3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΙΖ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-3 ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ 3-3 ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-2 ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ 5-3.ΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΚΟΛΟ..... ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή