ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/6/2012

Το τελευταίο φιλικό πριν την μετάβαση στη Χαλκίδα θα δώσει η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ την Πέμπτη 14/6 στην Κομοτηνή με τους παλαίμαχους της ΑΕ Κομοτηνής. Η συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 17.00  στο FRESHco. Οι κόκκινες εμφανίσεις θα μας είναι απαραίτητες.
ΥΓ. Την Τρίτη 12/6 η διοίκηση του Κόσυνθου δεξιώθηκε την ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ με τη λήξη της φετινής χρονιάς στα πλαίσια της άψογης συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ χρησιμοποίησε το γήπεδο του Κόσυνθου  κι έτσι το τέλος της φετινής χρονιάς συνοδεύτηκε με ένα πολύ ωραίο μπάρμπεκιου. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ έφαγαν μόνο βραστά κολοκυθάκια, διαψεύδονται με κατηγορηματικό τρόπο  από τη διοίκηση της ομάδας. Τέτοια ψεύδη μόνο σύγχυση μπορούν να προκαλέσουν στους κόλπους ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, ενόψει μάλιστα και του κρίσιμου πρωταθλήματος στη Χαλκίδα. 

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς η ομάδα μας θα κατέβει αγνώριστη... Χωρίς βαρύ φορ!! Ατιμα κολοκυθάκια, μας το ρέψατε το φορ μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα στον καφέ ειπώθηκαν πολλές αλήθειες. Μια από αυτές είναι ότι τα βαριά μας φορ ελαφραίνουν επικίνδυνα. Τρέμετε αντίπαλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ.ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή