ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ.....


Η είσοδος των ομάδων
  Δεν ξεκίνησε με το δεξί η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ τις υποχρεώσεις της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  που διεξάγεται στην Χαλκίδα. Υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 με την δυνατή ομάδα των συναδέλφων της Θεσσαλονίκης μετά από μια μέτρια εμφάνιση. Οι Ξανθιώτες προηγήθηκαν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κεχαγιά για να ισοφαριστούν στις αρχές του β' ημιχρόνου. Μοιραίος παίκτης για τους Ακρίτες ο Κουρού Μεχμέτ ο οποίος στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού βρέθηκε δύο φορές σε θέση τετ - α -τετ με τον τερματοφύλακα της Θεσσαλονίκης, στάθηκε όμως άτυχος στην τελική προσπάθεια.
Xantifans παντού....
Ο Σάκης Κατζελάκης ξεκίνησε με τους Αποστολίδη, Μπουναρτζή(Καβάζης), Παπαδάκη, Κεχαγιά, Ράικο, Κοτζά(Ιγνατιάδης), Αλή, Γιοβανούδη, Οτουσμπίρ, Ευθυμίου(Μολλά) και Κουρού.
Η στιγμή της διακοπής
Παραλειπόμενα:

* Το παιχνίδι τελείωσε με έναν τρόπο που ομολογουμένως δεν περίμενε κανείς. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού άνοιξαν τα ποτιστικά με συνέπεια να είναι αδύνατη η διεξαγωγή των τελευταίων λεπτών. Η οργανωτική επιτροπή έδωσε εντολή στους διαιτητές του παιχνιδιού να σφυρίξουν τη λήξη του παιχνιδιού και θα αποφασίσει την Πέμπτη για την τύχη των πέντε τελευταίων λεπτών. Ανάλογο περιστατικό συνέβη και στον αγώνα Τρικάλων - Ιωαννίνων 3-2 όπου εκεί ο χρόνος που απέμενε ήταν περισσότερος.
* Κόκκινη κάρτα δέχτηκε από το διαιτητή ο Καβάζης της Ξάνθης.
*Με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αποχώρησε στο ημίχρονο ο Μπουναρτζής κάνοντας εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία.
*Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Λαμία- Αγρίνιο 4-2.

1 σχόλιο: