ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ.....ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΡΩΔΙΑ...






Το σοκ για την αποστολή της Ξάνθης ήρθε το βράδυ της Πέμπτης γύρω στις 23.00 όταν ο προπονητής  της Ξάνθης , Σάκης Κατζελάκης, ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από μέλος της διοργανώτριας ότι οι ποδοσφαιριστές Κεχαγιάς και Γιοβανούδης αποβάλλονται από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μια απόφαση που ούτε ποτέ κοινοποιήθηκε γραπτά,αλλά ούτε και προβλέπεται τέτοιου είδους ποινή από τον κανονισμό πρωταθλήματος . Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιτροπή ενστάσεων ανήκει και  εκπρόσωπος-ποδοσφαιριστής των Ιωαννίνων ο οποίος θα μπορούσε να μας αιτιολογήσει αλλά και να μας προσκομίσει γραπτώς την απόφαση . Το επόμενο πρωί άλλωστε Ξάνθη και Ιωάννινα  ήταν αντίπαλες στον προημιτελικό.  
*Στον προημιτελικό η ομάδα κάτω από το βάρος της απόφασης, της κούρασης και των τραυματισμών  έχασε δίκαια από την εξαιρετική ομάδα των Ιωαννίνων με 3-0. 
*Οι φωτογραφίες του αγώνα είναι από το blog "Ονειροπαγίδα 2012"

2 σχόλια:

  1. Στη πρώτη φωτογραφία ποιος είναι ο διαιτητής ;;; Ο DANI DE VITO ;;;
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε να πούμε πολλά για τα ευτράπελα και τις αντισυναδελφικές συμπεριφορές που ζήσαμε αυτές τις μέρες... Να καταλαγιάσουν πρώτα οι σκέψεις και τα συναισθήματα και θα τα γράψουμε!! Φ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή