ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΝΑΧΩΡΕΙ.....

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Η στιγμή που όλοι μας περιμέναμε  επιτέλους ήρθε. Την Κυριακή και ώρα 12.30 τη νύχτα συγκεντρωνόμαστε απέναντι από το εργατικό κέντρο, όπως κάθε χρόνο και αναχωρούμε για την πανέμορφη πρωτεύουσα της Εύβοιας, την Χαλκίδα.
Πρέπει όμως να κάνω κάποιες επισημάνσεις. Φροντίζουμε να έχουμε όλοι μας τις δύο κόκκινες εμφανίσεις της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς και την άσπρη εμφάνιση. Μην ξεχάσετε να πάρετε εκτός από τις κόκκινες και άσπρες κάλτσες ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ.  Είναι απαραίτητο επίσης να έχουμε μαζί μας και τα ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ. Ο Ράικος εξυπακούεται ότι θα έχει μαζί του και τη φωτογραφική μηχανή για να αποθανατίσει όλες τις σημαντικές στιγμές του τουρνουά.
 ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..... 

7 σχόλια:

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΘΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΘΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρες κάλτσες δεν είπαμε!!!
    Επίσης με κάποιο τρόπο να βρεθεί ένας κανονισμός λειτουργίας του πρωταθλήματος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μαύρες κάλτσες αναφέρονται. Τον κανονισμό λειτουργίας τον έχω στον σκληρό μου. Πλαστικά ποτήρια για πάγο πήρα. Κολοκυθάκια θα πάρει ο Ευθύμης. Άρα , όλα εντάξει Φάνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ. ΠΙΚΡΑ . ΦΑΝΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΒΡΑΔΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδέρφια δυο μέρες στην Αθήνα χάλασα λίγο τη διατροφή μου, χτύπησα κάτι γύρους και κάτι κοντοσούβλια, οπότε από άυριο και μέχρι τέλους του πρωταθλήματος ξεκινώ αυστηρά δίαιτα!! Εξερείται λίγο το πρωινό και λίγο το μεσημεριανό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηλία δεν έπρεπε να γράψεις "το τρένο ξεκίνησε ...." Ετοιμάζει βαλίτσες ο Σάββας και ο κουμπάρος του !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή