ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΞΑΝΘΗΣ 3-3


Αν και προηγήθηκε τρεις φορές  η ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ έφυγε με την ισοπαλία από το γήπεδο της Παραδημής κόντρα στους Παλαίμαχους της ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Με όλους τους ποδοσφαιριστές να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση, οι Δάσκαλοι προηγήθηκαν με τον Ευθυμίου για να απαντήσουν πολύ γρήγορα οι παλαίμαχοι ευστοχώντας σε χτύπημα πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ξανθιώτες προηγήθηκαν εκ νέου με πολύ ωραίο σουτ του Κεχαγιά για να ισοφαριστούν  μετά από πολύ ωραία προσπάθεια. Ο Κουρού Μεχμέτ με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-3 για να ισοφαρίσουν και πάλι οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις.
ΠΑΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ: Αποστολίδης, Μπουναρτζής, Καβάζης, Παπαδάκης(Ράικος), Κεχαγιάς, Χατζηγερακούδης(Ιγνατιάδης), Κοτζά(Δανιηλίδης), Αλή, Κουρού Μεχμέτ, Οτουσμπίρ, Ευθυμίου(Πασίνης).
 Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία 10' η ομάδα της Ξάνθης αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Αλή.
ΥΓ. Στο πάγκο ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Ντούμος λόγω ελαφρών ενοχλήσεων στο δικέφαλο  ενώ η καθυστερημένη άφιξη του του Δανιηλίδη στο γήπεδο του κόστισε τη θέση του στην ενδεκάδα.
ΥΓ2. Στα θετικά του αγώνα η επανεμφάνιση του Ράικου λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

7 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά πώς έγινε το πέναλτι; Γιατί δεν το αναφέρει ο Ηλίας; Πάλι αυτός το έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νιώθω την ανάγκη να δηλώσω πως εξετάζοντας ξανά και ξανά τη φάση του πέναλτι που σφύριξα σε βάρος των δασκάλων Ξάνθης, διπίστωσα πως δεν υπάρχει καμία παράβαση και δυστυχώς στη φάση αυτή τραυματίστηκε το πολύ ικανό σέντερ μπακ της ομάδας δασκάλων Ξάνθης. Παραπλανήθηκα από το έξυπνο πέσιμο του ποδοσφαριστή της ΑΕ Κομοτηνής. Στην πραγματικότητα όμως είναι αδύνατον κάποιος παίκτης να κάνει ανατροπή αντιπάλου με το μικρό του δαχτυλάκι.
    Ο Διαιτητής του Συνδέσμου Ροδόπης
    Γιώργος Παναγιωτίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πληροφορία που έχω είναι ότι το δαχτυλάκι, δεν το έσπασε ο φίλος μου ο Φάνης στη φάση του πέναλτι.Πως νομίζεται ότι το έσπασε ? Φάνη πρόσεχε λίγο που το βάζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κακόβουλο σχόλιο έχει στόχο να πλήξει την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κόουτς στα τελευταία παιχνίδια!!! Το διαψεύδω και άλλωστε όσοι ήταν στο παιχνίδι στην Κομοτηνή το γνωρίζουν! Φ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala poy xtypise o proedros alliws 11ada me to kiali xa xa xa xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα αυτο ειναι γνωστο.... αλλωστε ο προεδρος πληρωνει, δεν θα παιζει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και προφανως υπαρχουν πολυ καλυτεροι παικτουρες για να παιζουν... οποτε περιμενουμε κι εμεις κανενα τραυατισμο μηπως κλωτσησουμε λιγακι το τοπι... xa xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή