ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΑΓΡΙΝΙΟ - ΞΑΝΘΗ 2-2


Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε σούπερ για την ομάδα μας αφού προηγήθηκε με 0-2 , εν τούτοις δεν μπόρεσε να κρατήσει τον σκορ υπέρ της και υποχρεώθηκε στην τρίτη της ισοπαλία με τελικό σκορ 2-2. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Κεχαγιάς (πέναλτι) και Οτουσμπίρ.
Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό και κύριος αποδέκτης όλου αυτού του σκληρού παιχνιδιού ήταν ο Νίκος Κεχαγιάς.  Δέκα λεπτά πριν το τέλος μετά από πολλά σκληρά μαρκαρίσματα ο Νίκος Κεχαγιάς αντέδρασε ζητώντας από το διαιτητή κάποια στιγμή  να τον προστατέψει . Αντέδρασε με τρόπο που συνηθίζεται σε όλα τα γήπεδα. Ο διαιτητής βέβαια αγνοώντας όχι μόνο στοιχειώδεις κανονισμούς αλλά και το γεγονός ότι ο Νίκος Κεχαγιάς αποτελεί ποδοσφαιρικό σύμβολο για την πόλη της Ξάνθης του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβάλλοντας τον. Ήταν ξεκάθαρο πλέον ότι και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αλλά και η ομάδα της Ξάνθης είχαν στοχοποιηθεί για την επιμονή που έδειχνε να υποβάλει ενστάσεις σε όσες ομάδες δεν τηρούν τον κανονισμό πρωταθλήματος τον οποίο ΟΛΟΙ έχουμε δεχτεί. Κανείς μας ακόμη δεν έχει καταλάβει τι πρωτάθλημα τελικά οργανώνουμε εμείς οι δάσκαλοι, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ή ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ;

2 σχόλια:

  1. Ήδη το άρθρο σου το διαβάζει ο συνάδερφος από τη πόλη των Ιωαννίνων και ετοιμάζεται από την πειθαρχική επιτροπή η παραδειγματική τιμωρία σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ποδοσφαιρική ομάδα εκπαιδευτικών Π.Ε. Ξάνθης έχει σημασία το "ταξίδι", η συμμετοχή,η καλή παρέα,η ευκαιρία για συναναστροφή με συναδέλφους από όλη την Ελλάδα.Αυτό έπραξε όλα αυτά τα χρόνια και σε αυτό θα επιμείνει πιστά και στο μέλλον.Στην Ελλάδα ζούμε όμως,στη χώρα που όποιος εφαρμόζει κανονισμούς και νόμους,είναι αυτός που συνήθως πιάνεται "κορόιδο" και αναγκάζεται να γίνει (για τους υπόλοιπους) γραφικός,προκειμένου να βρει το δίκιο του.
    Οι κανονισμοί τελικά υπάρχουν για να τηρούνται ή μήπως όχι;
    Το πρωτάθλημα εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης χρειάζεται μια "επανεκκίνηση", η οποία θα αφορά κυρίως στους συμμετέχοντες.Έτσι θα αποφευχθούν ενστάσεις,παρατράγουδα και γεγονότα που δεν αρμόζουν στον έλληνα εκπαιδευτικό.Αν συνεχίσουμε να επιδιώκουμε αυτά που οι εμπνευστές των Ακριτιδείων ονειρεύτηκαν,πρέπει να διασφαλίσουμε με νέους όρους και κανόνες τη συμμετοχή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.Αν ο στόχος είναι ένα τουρνουά βετεράνων-ερασιτεχνών-εν ενεργεία ποδοσφαιριστών υπό την αιγίδα απλά των συλλόγων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ανά την επικράτεια να το ξέρουμε από δω και μπρος για να κάνει ο καθένας τον προγραμματισμό του και να αποφασίσει εν τέλει αν επιθυμεί να συμετέχει.Καλό καλοκαίρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή